ep archivo   dominion
DOMINION - Archivo

Dominion ha aconseguit un benefici net de 19 milions d'euros durant el primer semestre, el seu màxim històric en aquest període i un 31% superior al que va aconseguir el 2019, abans dels efectes de la Covid. Durant el mateix període de 2020, la companyia va guanyar 883.000 euros.

  • 3,29€
  • 2,02%

La companyia de serveis i projectes multi-tecnològics ha dit que aquests resultats "refermen la recuperació del negoci que ja va començar durant l'últim trimestre del 2020". El CEO de l'empresa, Mikel Barandiaran, ha afirmat que el model de l'empresa, basat en les 4Ds -la descentralització, la diversificació, la digitalització i la disciplina financera- "ens ha permès capejar els pitjors mesos de la pandèmia i tornar al camí del creixement en temps rècord".

Les taxes de creixement orgànic pel que fa a la situació prepandèmia arriben gairebé al 20%, sent el major nivell de creixement mai abans registrat per la companyia, que porta la xifra de negoci als 504 milions. La resta d'indicadors confirmen la recuperació del palanquejament operatiu, ha remarcat l'empresa, amb un EBITDA de 53 milions, un 30% superior, i un EBIT de 29 milions, un 37% més que el 2019.

Dominion ha destacat especialment la recuperació del seu segment de B2B Serveis, un dels més afectats per les mesures de confinament a nivell global, amb un creixement del 32% a les vendes respecte al primer semestre del l'any passat. Vendes que vénen impulsades especialment pels nous contractes a les àrees d'Energia i Indústria.

MILLORA PERSPECTIVES

En aquest context de creixement, Dominion continua millorant les seves previsions per a aquest any, superant els objectius que marca el seu Pla Estratègic fins al 2023. "Una tendència que es consolida amb la major visibilitat i posada en valor de dues àrees estratègiques i amb gran potencial de creixement com són l'àrea d'Energies Renovables i la de Serveis Mediambientals. Aquesta última respon a l'aposta de l'empresa per millorar la sostenibilitat dels processos dels seus clients, que seguirà augmentant la seva mida unificant diferents capacitats internes, així com amb l'adquisició eventual d'altres companyies en línia amb l'estratègia d' M&A de la marca", conclou la companyia.

Noticias relacionadas

contador