ep junta generalaccionistasduro felguera 2019
EUROPA PRESS
0,58€
  • -0,02€
  • -3,01%

Canvi de fitxes en el Consell d'Administració de Duro Felguera. L'enginyera asturiana ha "acceptat les dimissions presentades per Marta Elorza Trueba i Alejandro Legarda Zaragüeta", segons un fet rellevant enviat a la CNMV.

Elorza "ha comunicat que la seva decisió es deu a haver assumit noves obligacions professionals que no són compatibles amb el seu càrrec a Duro Felguera".

En el cas de Legarda, la decisió "es deu a assumptes personals a causa de les divergències amb la direcció de la societat", explica el comunicat de Duro Felguera. A continuació, el grup anuncia el nomenament de Srs. De Guindos i Sòria com a nous consellers independents.

Duro Felguera va ser notícia a principis d'aquest mes. L'asturiana es va adjudicar llavors un contracte amb Exxon Mobil als EUA. El contracte signat comprèn el disseny, fabricació i proves mecàniques dels quatre recipients a pressió, que seran fabricats en acer al molibdè placat amb inoxidable i tindran un pes de gairebé de 200 tones cada un, segons van informar des de Duro Felguera en un comunicat.

Els equips es lliuraran durant l'últim trimestre del 2020, cosa que suposa càrrega de treball de DFCP durant el proper any.

Aquesta adjudicació representa el segon contracte que la que enginyeria asturiana signa amb ExxonMobil des de començaments de 2019. El febrer d'aquest any, la multinacional nord-americana va adjudicar a DF Caldereria Pesada un contracte per al disseny, compra de materials i fabricació d'un reactor FCC d'acer aliat amb base níquel amb destinació a una refineria d'ExxonMobil a Texas, EUA.

contador