nyesa portada

El fins ara conseller delegat executiu de Nyesa, Liberto Campillo, ha presentat la seva renúncia a 'càrrec aquest dimecres, una decisió que ha denominat com "pas previ" a convertir-se en accionista significatiu de l'empresa, segons ha expressat en una carta dirigida als membres del Consell d'Administració que ha estat remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,00€
  • 0,00%

Campillo els ha traslladat que és tal la seva "convicció" que Nyesa pot aconseguir convertir-se en una "corporació de referència a Espanya" que desitja no ocupar-se "més de concursos, reconvenios, renegociacions amb creditors, reestructuracions de directius i dedicar el 100%" del seu temps a fer créixer l'empresa.

"Desitjo ferventment tornar a tenir l'honor de ser conseller de la nostra empresa, però no a proposta de cap dominical. Desitjo tornar a ser conseller, si l'empresa ho té a bé, en representació dels meus propis interessos", ha afegit, al mateix temps que considera haver complert amb la seva missió.

Finalment, ha felicitat i agraït al personal de la companyia la seva col·laboració i ajuda en la consecució dels èxits de la companyia durant el temps que ha durat el seu nomenament.

Noticias relacionadas

contador