ep supermercado dia 20180716121901
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 1,57%

Els títols de DIA han tornat a cotitzar aquest dimecres al voltant de les 13:00 hores després de ser suspesos des de primera hora i després d'anunciar que planeja fer una ampliació de capital de 600 milions que estarà assegurada al 100% per Morgan Stanley.

La companyia ha arrencat disparada (+27%), però ràpidament ha començat a desinflar-se. En aquests moments puja un 6%.

DIA ha informat aquest dimecres que estudia fer aquesta ampliació de 600 milions, tot i que ha afegit que encara s'ha d'aprovar pel Consell i la Junta d'Accionistes. També ha confirmat que estudia la venda de Max Descompte i de Clarel per intentar sortir de la complicada situació en què es troba.

DIA es va desplomar durant la passada jornada per sota dels 0,4 euros per acció (-35%) i va acabar tancant amb caigudes del 19% a causa de les notícies que parlaven que l'empresa estava negociant una quitança del seu deute amb els bancs. Després del tancament del mercat, DIA va desmentir rotundament aquestes informacions.

"DIA vol confirmar que en cap moment ha proposat als seus bancs creditors cap quitança o qualsevol altra alternativa que no sigui la del ple reconeixement i abonament de les quantitats degudes a ells i a la resta de creditors financers", va explicar en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"La Societat es troba en converses molt avançades amb els seus bancs creditors de referència per tal d'arribar a un acord per refinançar el deute bancari del Grup DIA, cosa que serà oportunament notificat als mercats", ha afegit la cadena de supermercats.

Noticias relacionadas

contador