ep archivo   tienda clarel
EUROPA PRESS - Archivo

Dia Retail, societat filial del grup Dia, ha tancat la venda al grup colombià Trinity de Beauty by Dia, societat que opera el negoci de Clarel, per la qual ha rebut un primer pagament d'11,5 milions d'euros, si bé ha matisat que la xifra final està "pendent encara del potencial meritació de determinades quantitats addicionals", segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Dia

  • 0,01€
  • 0,74%

L'operació, que va ser anunciada a finals de l'any passat, ha arribat finalment a bon port després de complir-se les condicions necessàries, i la companyia estima que aquesta no tindrà impacte comptable al compte de resultats consolidat l'exercici 2024.

A l'agost de l'any passat, Dia va fer marxa enrere a la venda de Clarel al fons C2 Private Capital en no complir-se les condicions acordades dins del termini estipulat. Dia va anunciar l'acord amb C2 Private Capital el 22 de desembre del 2022, pel qual aquest últim adquiriria les accions corresponents de Clarel, cosa que suposava un total de 60 milions d'euros. Poc després, la cadena espanyola de supermercats va anunciar que estava buscant "activament" un comprador per a Clarel.

Grup Dia ha comptat amb l'assessorament d'Arcano Partners, Herbert Smith Freehills i Deloitte, mentre que el grup Trinity ha estat assessorat per DLA PIPER.

Segons el que va anunciar Dia el desembre del 2023, quan va assolir l'acord de compra amb Trinity, rebrà, a més dels 11,5 milions d'euros, un potencial màxim addicional de 15 milions d'euros el 2029.

Noticias relacionadas

contador