dia supermercado pasillo portada

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 4,76%

DIA puja a prop d'un 3% aquest dimarts al Mercat Continu. La distribuïdora d'alimentació ha estat objecte a més d'un informe d'HSBC, en què la companyia d'anàlisi eleva la seva recomanació fins a 'mantenir' a l'espera de "la seva reestructuració".

HSBC assevera que "a causa de la crisi financera de la companyia i la incertesa a la qual s'ha enfrontat, els acords als quals ha arribat són útils".

A més, la companyia reconeix que "si es porta a terme, la reestructuració donarà a DIA un salvavides i, en no tenir èxit, el seu futur es enfosquirà". A més, redueix el preu objectiu des dels 0,50 euros fins als 0,45 euro per acció, respecte als 0,41 en què cotitza (+9,2% de potencial alcista).

La companyia d'anàlisi destaca, a més, que "DIA es troba en un gran estrès financer, de manera que portar a bon port aquests assenyats és imprescindible per assegurar el futur del seu negoci". Dins d'aquests acords, destaca la rellevància de "reduir el seu deute net".

DIA va ser notícia l’11 de gener, quan un informe de JP Morgan va assegurar que la cadena d'alimentació podia ser salvada si era comprada per Mercadona. I és que els analistes d'aquesta entitat apostaven per Juan Roig i la seva agressiva política d'inversió i deixaven aquesta porta oberta. "Al final, el destí de DIA podria estar en mans de Mercadona", van apuntar aquests analistes. Segons ells, la situació que travessa DIA es deu a "una estratègia equivocada i mala execució".

Noticias relacionadas

contador