ep archivo   imagen de la sede corporativa de grupo dia
DIA - Archivo

DIA ha anunciat l'obertura de sis noves botigues repartides a diversos punts geogràfics de la Comunitat de Madrid (Madrid, Getafe i Guadarrama), que obren les portes entre març i maig. Així, sumarà un total de 429 establiments i on ja genera més de 4.000 llocs de treball directes.

Dia

  • 0,01€
  • -0,73%

En concret, les noves obertures suposen la creació de 63 llocs de treball directes i l'ampliació de 3.753 metres quadrats de superfície de venda de la seva xarxa a la regió.

Els nous establiments estaran ubicats a Guadarrama (avinguda Calleja del Potro, 31), Passeig Molí (Passeig Molí, 5), Villaverde (carrer Gómez Acebo, 18), Barri del Pilar (Avda. Betanzos, 69), Getafe (carrer Portugal, 7 i carrer Pinto de Getafe) i s'uniran a la botiga oberta ja el gener de 2023 de López Recuero (carrer López Recuero, 1).

Les dues últimes setmanes, Dia ha inaugurat tres noves botigues: la primera ubicada a Guadarrama (avinguda Calleja del Potro, 31), amb una superfície de més de 690 metres quadrats i 11 treballadors, que oferirà més de 4.000 referències amb secció pròpia de peixateria. Una segona botiga ubicada al carrer Portugal 7 de Getafe, amb una superfície de més de 382 metres quadrats i 6 treballadors. I un tercer establiment al Passeig del Molí 5, a Madrid, que amb una superfície de 355 metres quadrats oferirà als clients un assortiment de més de 2.400 referències i que generarà 6 llocs de treball.

El 26 d'abril la botiga Dia del carrer Gómez Acebo 18 començarà a donar servei als clients de la zona, amb una superfície de 490 metres quadrats i 7 treballadors, una obertura amb què Dia passarà a gestionar 8 botigues a la zona de Villaverde.

El 24 de maig Dia obrirà les portes a la botiga d'avinguda Betanzos 69, on els seus 9 treballadors oferiran un assortiment de més de 3.300 referències en un espai de 370 metres quadrats.

De nou a la ciutat de Getafe al carrer Pinto, Dia inaugurarà una altra botiga el 31 de maig, un gran local de 475 metres quadrats que generarà 8 llocs de treball i on hi haurà un ampli i variat assortiment compost per més de 4.000 referències. Amb aquestes dues darreres inauguracions, Dia passarà a gestionar un total de 9 establiments a la localitat.

Totes són inauguracions que se sumen a l'obertura duta a terme al passat mes de febrer al carrer López Recuero, 1, formant un total de 14 botigues del Dia del districte de Pont de Vallecas, i que compta amb un total de 7 treballadors i un assortiment de més de 2.500 referències.

De les més de 300 franquícies de què disposa DIA a la Comunitat, un 60% es concentren a Madrid capital, on la companyia ja ha superat les 200 franquícies.

Noticias relacionadas

contador