ep recursossupermercados dia
Marta Fernández Jara - Europa Press

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,78%

DIA (-20%) torna a reincidir. La cadena de supermercats ha marcat nous mínims històrics als 0,0929 euros per acció durant el transcurs de la sessió d'aquest dijous. La companyia torna així al vermell i dona la raó a tots els analistes: les seves pujades de les últimes jornades no eren més que una gota a l'oceà baixista del títol.

Aquest dijous han començat a caminar precisament les noves accions de DIA després de la seva ampliació de capital de 605 milions d'euros. D'aquesta manera, els nous títols, que anaven a començar a cotitzar el proper dilluns 2 de desembre, seran admeses a negociació des d'avui, segons ha acordat les borses de valors espanyoles.

Després de l'ampliació, el nou capital de la cadena de supermercats és de 66.779.789,79 euros, dividit en 6.677.978.979 d'accions amb un valor nominal de 0,01 euros.

Per la seva banda, la CNMV ha verificat que hi concorren els requisits per a l'admissió a negociació de les 6.055.522.466 noves accions emeses a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València a través del sistema d'interconnexió borsària.

Els nous títols començaran a cotitzar aquest dijous, després d'haver-se enfonsat gairebé un 30% al tancament de la sessió de dimecres, i han encadenat així dues jornades consecutives de caigudes que l'han portat a perdre els 0,2 euros per títol.

Noticias relacionadas

contador