ep supermercado dia 20180710181701
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,00%

DIA ha anunciat aquest dimecres dos nous fitxatges per al seu nou Comitè Executiu que està integrat per un total de set membres i liderat pel conseller delegat, Borja de la Cierva. El seu objectiu, segons ha informat la companyia, és donar impuls als canvis a què s'enfronta "per fer més atractiva l'oferta de les botigues als clients, simplificar processos, guanyar en eficiència i col·locar-se a l'avantguarda del sector de la distribució d'alimentació".

Les dues noves incorporacions del Comitè Executiu provenen de consultores. Així, Maria Miralles, que ha treballat durant els últims 13 anys a Oliver Wyman, s'incorpora a la companyia com a Directora Executiva de Transformació. Segons ha informat DIA, liderarà el projecte de transformació i assegurarà l'execució del pla de negoci.

DIA ha fitxat també Pedro Barsanti per al lloc de director executiu d'IT. Barsanti ha treballat durant 25 anys per Accenture en projectes tecnològics i de transformació digital en companyies del sector de la distribució i s'incorpora per potenciar el negoci de DIA a través de la tecnologia.

El Comitè es completa amb altres cinc membres: Miguel Ángel Iglesias, Faustino Domínguez de la Torre, Enrique Weickert, Alejandro Grande y José Antonio Lombardía.

Miguel Ángel Iglesias va ser nomenat Secretari Corporatiu el passat mes d'octubre i compta amb una experiència en DIA de més de 20 anys. A més, des del passat mes de desembre forma part del Consell d'Administració com a conseller executiu.

Faustino Domínguez de la Torre, Director Executiu d'Espanya, té experiència després d'ocupar càrrecs com el de Director d'ensenya DIA o la direcció de DIA Portugal.

Enrique Weickert, Director Executiu Financer, es va incorporar el passat mes de desembre provinent d'OHL.

Alejandro Grande, Director Executiu de Recursos Humans, es va incorporar a finals del passat any des de la direcció de DIA Argentina.

José Antonio Lombardia, Director Executiu Client, ajudarà a incorporar i prioritzar en totes les decisions al client.

Així mateix, DIA ha informat que Alfonso Torres és el nou director comercial d’Espanya i ha explicat que sota el seu lideratge s'integraran totes les àrees comercials, compres i vendes, producte de gran consum (PGC) i perible.

A l'àrea financera, s'incorpora l'equip d'Enrique Weickert, Miren Sotomayor, com a Directora de Reporting i Control de Gestió, que també procedeix d'OHL.

Finalment, Damià Dircie, fins a la data director comercial d'Argentina, ha estat nomenat director executiu d'Argentina.

Noticias relacionadas

contador