ep supermercado dia 20190625223303
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -0,73%

DIA corregeix un 20% i es desmarca com un dels pitjors valors del Mercat Continu. La cadena de supermercats ve d'acumular unes pujades del 80% durant les tres sessions prèvies que la van alçar a ser el cinquè valor que més es revalora el 2019.

Tot va començar amb la seva ampliació de capital. La companyia va tancar amb èxit aquesta operació dimecres passat al tancament de mercat. Des de llavors, ha protagonitzat forts moviments al parquet.

Com diria l'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, les pujades d'anteriors jornades no són més que una gota a l'oceà baixista del títol.

Aquesta opinió és compartida pels experts de Banc Sabadell que la passada setmana recordaven que "en tot cas, això no canvia la nostra opinió sobre el valor, en què seguim pensant que la visibilitat del negoci és molt limitada així com la del seu Pla de Transformació a cinc anys, en què de moment tan sols es coneixen les grans línies d'actuació i no s'han quantificat objectius de mitjà termini".

La cadena de supermercats va avisar el passat 31 d'octubre dels riscos que assumien els inversors que acudissin a l'ampliació. En concret, DIA va advertir als inversors que abans de realitzar una inversió en els drets de subscripció preferent i en les noves accions, havien d'avaluar "acuradament" tota la informació inclosa al fullet, de més de 330 pàgines, la major part en anglès, va salvar l'advertència recollida posteriorment, que figurava en castellà.

Noticias relacionadas

contador