ep recursossupermercados dia
Marta Fernández Jara - Europa Press

DIA ha comunicat, en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimarts a la nit, que els russos German Kan i Alexeï Kuzmixev ja no formen part de l'accionariat de LetterOne Investment Holding (LIHS), conglomerat que ostenta una participació del 77,704% en la cadena de supermercats.

Dia

  • 0,01€
  • 0,74%

La companyia ha pres aquesta decisió en el marc de les mesures restrictives de la Unió Europea (UE) com a resposta a la crisi d'Ucraïna.

Cal recordar que el 7 de març passat, LetterOne, fundat pel sancionat oligarca rus Mikhaïl Fridman, va decidir apartar del seu consell d'administració tres empresaris russos socis del magnat -entre els quals hi havia Kan i Kuzmixev- alhora que va realitzar una donació de 150 milions de dòlars (138 milions d'euros), segons va informar el grup en un comunicat.

La companyia ha reiterat aquest dimarts que cap accionista persona física d'LIHS "ostenta, ni individualment ni concertadament amb altres accionistes, el control d'LIHS i, en conseqüència, no es veu afectada de cap manera, per les sancions internacionals adoptades en resposta a la crisi d'Ucraïna".

Noticias relacionadas

contador