deutsche post

El grup alemany de correus i logística Deutsche Post no ha complert amb les expectatives del mercat als seus resultats del primer trimestre. I el mercat el castiga. Les accions de la companyia alemanya estan al capdavant de les caigudes del DAX 30, amb un retrocés que supera el 7%.

  • 39,51€
  • 1,57%

Deutsche Post DHL va retallar el seu benefici net durant el primer trimestre fins als 600 milions d'euros, un 5,2% menys que durant el mateix període de 2017, pels tipus de canvi i inversions. Per la seva banda, el guany operativa (EBIT) es va incrementar entre gener i març un 2,3%, fins als 905 milions d'euros.

La facturació del grup alemany de correus i logística es va reduir fins als 14.749 milions d'euros, un 0,9% que durant el mateix període, per la debilitat del dòlar i la venda de la filial Williams Lea Tag. Frank Appel, conseller delegat de Deutsche Post, ha assenyalat que "vam començar bé l'any, encara que ens queda molta feina per a la resta de l'any".

La branca d'enviament de cartes i de comerç electrònic rebaixa el seu benefici operatiu un 9,9%, fins als 383 milions d'euros, mentre que la de missatgeria ràpida DHL el puja un 9,7%, fins als 586 milions d'euros. L'auge del comerç electrònic internacional és el principal motor de creixement de Deutsche Post.

Deutsche Post DHL va invertir durant el primer trimestre 327 milions d'euros en ampliar la infraestructura d'enviament de paquets nacional i internacional i en la producció de la furgoneta elèctrica StreetScooter, així com en la modernització de la flota d'avions de DHL Express.

Noticias relacionadas

contador