ep archivo   gabriel escarrernuevo presidente de melia hotels international
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Deutsche Bank eleva aquest divendres el preu objectiu de Meliá Hotels fins als 6,60 euros des dels 5,90 euros, alhora que reitera el seu consell de mantenir. Meliá cotitza ara als 6,34 euros.

  • 7,89€
  • -1,14%

El banc alemany ha pres aquesta decisió després que ahir dijous Melià anunciés el relleu de Gabriel Escarrer Juliá al capdavant de l'hotelera, que ha cedit la presidència no executiva al fill Gabriel Escarrer Jaume, actual conseller delegat de l'empresa.

Juntament amb aquest anunci, la companyia va oferir previsions i va dir que espera obtenir un EBITDA d'almenys 475 milions d'euros a l'exercici 2023. Tot això, durant la celebració de la Junta General d'Accionistes.

L'estimació d'EBITDA avançada per Meliá està per sobre de la previsió del consens de Bloomberg de 441 milions, destaca Deutsche Bank.

"Després d'aquest anunci, actualitzem les nostres hipòtesis, impulsant especialment el creixement del RevPAR i la rendibilitat a Europa continental i Espanya", indiquen des del banc alemany. "Les nostres noves hipòtesis es basen ara en un creixement dels ingressos superior a l'11% a l'exercici 2023 enfront de l'exercici 2022 (un 4% superior al nivell del 2019)", afegeixen.

Tot i que la nova hipòtesi d'EBITDA de Deutsche Bank arriba als 475 milions d'euros, el marge seria del 25,2%, encara 100 punts bàsics per sota del nivell del 2019.

Noticias relacionadas

contador