• Després d'una correcció borsària del 8% durant els últims tres mesos
pablo isla inditex
Archivo Bolsamanía

Inditex torna a ser una aposta atractiva d'inversió per a Deutsche Bank. La companyia tèxtil fundada per Amancio Ortega i actualment presidida per Pablo Isla recupera la confiança de l'entitat financera alemanya, que ha elevat la seva recomanació de mantenir a comprar després del seu càstig borsari.

  • 44,70€
  • -1,08%

"Moltes cotitzacions han caigut aquesta setmana, però poques companyies de la seva qualitat han vist el preu de les seves accions tan a la deriva des de l'any anterior com Inditex", apunten des del banc alemany i afegeixen: "La nostra reserva sobre la compra de les seves participacions s'ha centrat en l'exposició de la moneda, les seves xifres de venda en línia i l'atenuació del seu creixement en vendes 'like-for-like'. Una sèrie de factors que, creiem, estan més que reflectits en el preu per acció. Elevem la nostra recomanació a 'compra'".

D'aquesta manera, Deutsche Bank se suma a la companyia Alpha Value i reconeix el mal moment d'Inditex, encara que també destaca el seu potencial i torna a dipositar la seva confiança compra a la tèxtil espanyola. I és que la matriu de Zara ha registrat una correcció borsària del 8% durant els últims tres mesos.

El gegant tèxtil espanyol ha registrat una correcció borsària del 8% durant els tres últims mesos

En paraules de l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez: "Inditex es troba dins d'una impecable tendència baixista, construint màxims i mínims decreixents i així no es puja, encara que el subjacent presenta importants nivells de suport i és la primera vegada des del maig del 2009 que el títol cotitza per sota de la MM200 setmanal".

Inditex agraeix la visió positiva de Deutsce Bank i ha pujat aquest dilluns un 1,57%, fins als 26,52 euros. Una lleugera recuperació després de tocar mínims anuals divendres, a punt de perdre els 26 euros, un cas que no es donava en el gegant tèxtil des de gener de 2015.

Noticias relacionadas

contador