• Amb una valoració per a la matriu de Zara de 29,90 euros per acció
  • Els títols del grup cedeixen un 0,5% en borsa, fins als 27,50 euros
pablo isla inditex conferencia
INDITEX

Els analistes d'AlphaValue veuen valor en Inditex després que la matriu de Zara hagi registrat una correcció borsària del 8% durant els últims tres mesos.

  • 46,03€
  • 3,09%

Els experts d'aquesta companyia han elevat el consell a 'sobreponderar' (afegir en cartera) des d’'infraponderar' (reduir en cartera), amb una valoració de 29,90 euros per acció. Els títols d'Inditex perllonguen la seva mala ratxa aquest dilluns i cauen un 0,5%, fins als 27,50 euros.

La valoració d'AlphaValue suposa un potencial alcista de gairebé el 9% durant els pròxims sis mesos. No obstant això, aquests analistes destaquen que el "moment" de mercat no és el més òptim, ja que els títols de la multinacional tèxtil gallega han complicat el seu aspecte tècnic després de perdre el suport dels 29 euros.

Inditex va anunciar la setmana passada la venda de 16 establiments a Espanya i Portugal al fons alemany Deka per una suma propera als 400 milions d'euros. A l'actualitat, el 98% de les seves botigues estan explotades sota el sistema d'arrendament.

La caiguda d'Inditex en borsa ha estat molt pronunciada des del passat mes de juny, quan el títol va marcar màxims històrics als 36,50 euros (descomptant-ne dividends i tenint en compte també l’'split' de les seves accions realitzat el 2014). Des de llavors, s'ha desplomat gairebé un 25%.

L'apreciació de l'euro davant del dòlar és un dels factors que explica aquest mal comportament, a causa que afecta els seus resultats i el seu marge de beneficis, per l'efecte negatiu del tipus de canvi. A més, alguns experts temen que el canvi de tendències al sector de la moda acabi passant factura al grup fundat per Amancio Ortega.

Noticias relacionadas

contador