ep archivo - cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Deutsche Bank no és la primera gran entitat que ha inclinat recentment davant Mediaset i Mediaset Espanya. El passat 25 de febrer va ser el torn de JP Morgan, que va disparar els títols de la cotitzada espanyola, que avui torna a desmarcar-se amb pujades del 3% a la calor de l'últim informe favorable.

  • 2,89€
  • -4,24%

En aquest cas està signat per Deutsche Bank, i l'entitat alemanya no dubta a l'hora de pujar un 66,7% el preu objectiu de la matriu italiana (des dels 1,50 fins als 2,50 euros per acció) i un 50 % el de Mediaset España (des dels 3,60 fins als 5,40 euros).

El banc alemany segueix reiterant, malgrat tot, el seu consell de 'mantenir' tant la matriu com la subsidiària espanyola. "El 2021, creiem que les accions dels mitjans de comunicació i digitals seguiran estant exposats al flux de notícies procedent de la Covid", argumenten els seus analistes.

Una visió que contrasta, per exemple, amb la dels experts de JP Morgan: "La crisi ha demostrat la rellevància que segueix tenint la televisió per als espectadors, la seva importància per als anunciants a mesura que els consumidors surten del bloqueig i la capacitat de les cadenes per gestionar els costos i mantenir la rendibilitat".

Noticias relacionadas

contador