ep aena exigira agua embotellada1 eurolicitacionestiendasmaquinasaeropuertosmalaga sevillajerez
AENA - Archivo

La recuperació del trànsit "podria sorprendre a l'alça enfront de les expectatives actuals de mercat". És el que anticipen els analistes de Deutsche Bank sobre Aena, companyia a la qual han retallat el preu objectiu, tot i que mantenen la seva recomanació de compra.

  • 172,70€
  • -0,12%

L'entitat alemanya situa ara la valoració d'Aena als 160 euros per acció, enfront dels 164 euros d'abans. Això implica que encara veuen en la companyia un potencial alcista al voltant del 18%. "Queden un seguit de catalitzadors que esperem que es desenvolupin durant els propers mesos", apunten en un recent informe.

Fa poc més d'un mes, a finals de juny, Deutsche Bank decidia elevar el preu objectiu d'Aena des dels 162 euros fins als 164 euros, situant la companyia aeroportuària al grup de top picks (favorits) d'aeroports europeus de banc: "la temporada d'estiu sembla cada vegada més tangible per als aeroports de la Unió Europea", "s'acosten cels més ocupats", "esperem que l'impuls del sector segueixi sent favorable durant els pròxims mesos".

La rebaixa del preu coincideix amb un mal dia per als valors turístics en general. El motiu es deu a la possibilitat que Espanya entri en una nova llista vermella del Regne Unit per l'augment de contagis. El govern britànic es planteja endurir les normes de viatge per als turistes que visiten Espanya i s'obre la possibilitat de recomanar no viatjar a país.

Noticias relacionadas

contador