ep archivo   la presidenta de banco santander ana botin y el nuevo consejero delegado hector grisi
HECTOR RIVERA - Archivo

Els analistes de Deutsche Bank han reiterat el consell de comprar sobre Banc Santander, amb un preu objectiu de 4,20 euros per acció, després de reunir-se amb l'encara conseller delegat de l'entitat, José Antonio Álvarez, i el director financer, José García Cantera.

  • 4,51€
  • -0,73%

Santander cotitza a nivells de 2,72 euros per acció, per la qual cosa la valoració del banc germànic implica un potencial alcista del 54%.

Els seus experts assenyalen que els dos directius han confirmat els seus "punts de vista anteriors" sobre un "impacte limitat el 2022" dels últims esdeveniments macroeconòmics. També han reiterat les seves “expectatives optimistes en general per al 2023”.

"Aquestes opinions", afegeixen, "estan impulsades principalment per l'impacte positiu de la pujada dels tipus al marge net d'interessos (especialment a Espanya) i per la normalització de l'impacte en costos i provisions, encara que fins ara l'única unitat amb baix rendiment en qualitat d'actius continua sent el Brasil".

"Respecte a Banamex", la divisió de Citi per la qual s'ha interessat Santander per créixer a Mèxic, afirmen que "no hi va haver novetats, mentre es va confirmar la meta d'una ràtio de capital per sobre del 12%"

Noticias relacionadas

contador