ep ricardo curras
EUROPA PRESS

Un altre patacada per DIA. Deutsche Bank ha reduït el preu objectiu de la cadena de supermercats perquè preveuen "uns marges més prudents" en els resultats del segon trimestre de l'any, que es presentaran el proper 26 de juliol. La companyia alemanya redueix el seu preu fins a 4,1 euros des dels 4,4 euros de la valoració anterior.

Dia

  • 0,01€
  • -0,76%

Les accions de la companyia es deixen un 2,6% fins als 2,6 euros. Tot i la rebaixa de preu, Deutsche Bank es mostra optimista amb DIA, ja que li veu un potencial alcista del 55%. A més, la comapnyia alemanya manté la seva recomanació de compra.

"El major enfocament de DIA en el creixement de les vendes ha provocat temors pel que fa als marges en el futur", apunta Deutsche Bank a l'informe. A més, assenyalen que la pressió baixista sobre el preu de les accions i la seva valoració "ja incorporen un escenari baixista".

Deutsche Bank també explica que el possible augment de la participació del fons Letterone podria ajudar a impulsar el preu de les accions.

SET ANYS PERDUTS DE DIA

La cadena de supermercats va complir 7 anys del seu debut en borsa. DIA cotitza, pràcticament, als preus de sortida, als 2,6 euros. DIA va començar la seva aventura borsària el 5 de juliol de 2011 a un preu de 2,92 euros, però durant la primera sessió ja es va deixar un 8,5%.

El preu de l'acció de DIA està lluny dels seus màxims històrics que va aconseguir el 14 d'abril de 2015 als 6,932 euros. La companyia de distribució ha perdut, des d'aquest dia, un 61% del seu valor, xifra que es tradueix en una pèrdua de capitalització borsària de 2.671 milions d'euros durant aquests tres anys.

Noticias relacionadas

contador