enagás logo entrada portada
Alberto Sánchez

Deutsche Bank retalla a algunes de les energètiques espanyoles. L'entitat germana ha passat la tisora per Enagás, Iberdrola i Red Eléctrica. A la primera li rebaixa el preu objectiu de 21 a 15 euros i reitera el consell de 'vendre'. A la segona l'hi retalla de 10,40 a 9,50 euros i manté la seva recomanació de 'comprar'. Finalment, a REE l'eleva de 'mantenir' a 'comprar' però rebaixa el seu preu des de 30,50 a 25 euros per acció.

La retallada de Deutsche s'estén així a d'altres empreses del sector fora d'Espanya, com ara Veolia, Enel i Italgas, totes elles basades a França i Itàlia.

REE és notícia aquest divendres per no posar data a la junta que ratificarà a Corredor en plena crisi del Covid. La companyia va celebrar l'any passat la seva cita amb els accionistes el 22 de març, però enguany encara es desconeix quan podrà tenir lloc.

En el cas d'Iberdrola, l'analista de Bolsamanía, César Nuez, destacava que el títol s'estava comportant a la fi de febrer com a valor refugi al mercat espanyol i no descartava que entrés en pujada lliure durant les següents sessions.

D'Enagás, un altre dels analistes de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, subratllava també fa poc que es trobava ja en pujada lliure i atacant la part alta del canal.

Noticias relacionadas

contador