• L'entitat alemanya preveu que els trimestres siguin bons per la reducció de costos
  • Deutsche Bank considera que el preu objectiu és de 730 penics
iag iberia

Deutsche Bank ha assenyalat que IAG és el valor més barat del FTSE 100 de Londres. L'entitat alemanya recomana comprar el valor. De fet, apunta que un inversor que compra les accions avui generaria almenys un 47% de rendiment total. Els objectius d’EBITDA de la companyia s'han actualitzat fins als 6,5 bilions d'euros fins al 2020.

IAG

  • 2,11€
  • -0,19%

Deutsche Bank situa el preu objectiu del grup d'empreses aeri als 730 penics. Malgrat aquesta valoració, IAG cau un 1,5% al FTSE 100 de Londres fins als 588 penics i lidera les caigudes a l'IBEX 35, ja que cedeix un 2,15% fins als 6,6 euros. Aquestes caigudes es deuen principalment a la caiguda de la lliura enfront de l'euro un 0,44% i es canvia per 1,12 euros.

Segons assenyala l'entitat alemanya, IAG ha demostrat que sempre sobrepassa les estimacions i els objectius marcats. De fet, apunta que en el pla de millora del holding és una millora dels guanys basat en el control de les despeses. Així, Deutsche Bank apunta bons trimestres basats en millors ingressos, tot i que no seran tan favorables com les millores de costos laborals.

RECOMPRA D'ACCIONS

IAG ha desemborsat un total de 7,96 milions d'euros per fer-se amb 1,18 milions de títols propis en el marc del seu programa de recompra, que s'està desenvolupant tant a la Borsa de Madrid com a la de Londres des de principis del mes de març, i que continuarà fins a finals de desembre.

En concret, el grup aeri ha anunciat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que va comprar divendres passat 950.000 títols propis al mercat britànic, a un preu ponderat per volum de 5,96 lliures –sent-ne 5,93 lliures el preu més baix pagat i 6 lliures, el més alt- i 236.532 accions al parquet madrileny a un preu mitjà de 6,75 euros -6,71 euros, el més baix i 6,79 euros, el més alt-.

Noticias relacionadas

contador