ep aerolineas grupo iag

International Airlines Group (IAG), el hòlding propietari de British Airways, Iberia, Vueling i Aer Lingus, va registrar un benefici després d'impostos de 1.567 milions d'euros entre gener i setembre de 2017, fet que suposa un ascens del 5,6% amb respecte a l’idèntic període de 2016, quan es va anotar 1.484.000.

IAG

  • 2,10€
  • 0,81%

El benefici de les operacions abans de partides excepcionals va arribar als 2.430 milions d'euros, un 26,9% superior al del mateix període de 2016, segons ha informat aquest divendres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els ingressos totals van arribar als 17.505.000 d'euros, fet que suposa un augment de l’1,3%.

El conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, ha subratllat que totes les companyies del grup han tingut bons resultats, alhora que ha afirmat que els resultats comercials van ser bons tot i les interrupcions subjacents a causa del temps i el terrorisme.

"Els ingressos unitaris de passatge van créixer un 2,2% a tipus de canvi constants impulsat per les millores del mercat espanyol i llatinoamericà", ha assenyalat Walsh, que ha afegit que IAG Cargo ha millorat aquest trimestre a causa d'una demanda més forta a Àsia - Pacífic respecte a l'any anterior.

Per al conjunt de l'any, als nivells actuals del preu del combustible i tipus de canvi, IAG espera obtenir un benefici de les operacions d'aproximadament 3.000 milions d'euros abans de partides excepcionals.

Noticias relacionadas

contador