arcelormittal-vend-ses-sites-de-dudelange-et-liege-a-liberty-house

Deutsche Bank manté la seva "visió constructiva del sector" i reiteren la recomanació de "compra" sobre les accions d'ArcelorMittal. L'entitat, que ha visitat les instal·lacions de la siderúrgica a la Xina, assegura que ha tornat "amb més confiança" en la companyia. A més, situa el seu preu objectiu als 40%, amb el qual li atorga un potencial que ronda el 78%.

  • 23,76€
  • 0,93%

"Si bé, és conscient de l'alta incertesa macroeconòmica", els experts de Deutsche Bank han tornat "més confiats" del seu viatge al país asiàtic gràcies a la "demanda sòlida" de l'acer, que s'espera que creixi entre un 1% i un 2 %. "La situació probablement romandrà en equilibri, malgrat l'escepticisme", afirmen.

"La inflació probablement continuarà proporcionant suport", encara que "l'impuls dels preus a curt termini ha baixat des dels seus nivells més alts, també impulsats per la reducció d'existències i l'alta incertesa macroeconòmica". Això, expliquen, "és positiu per al sector siderúrgic en el seu conjunt".

Per aquestes raons, Deutsche Bank ha reiterat la seva recomanació de "comprar". L'escenari d'EBITDA i els rendiments "segueixen sent altament atractius". Les accions de la companyia acumulen un retrocés superior al 19% des que va començar l'any.

ArcelorMittal va presentar a principis de novembre els seus resultats dels nou primers mesos de l'any. Un període durant el qual va guanyar 3.482 milions d'euros, un 12% més. Això, tot i que tenint en compte només l'últim trimestre, però, la companyia va obtenir un benefici de 791 milions d'euros (899 milions de dòlars), xifra que implica una caiguda del 25% en relació amb els seus guanys del tercer trimestre de 2017.

Noticias relacionadas

contador