arcelormittal dunkerque siderurgie acier 20240114174408

Deutsche Bank rebaixa el preu objectiu a ArcelorMittal. Ara, el situa als 31 euros, enfront dels 33 euros d'abans, alhora que manté el consell de compra. L'entitat n'espera una disminució dels resultats del quart trimestre.

  • 23,95€
  • 0,21%

"Esperem una disminució seqüencial en les xifres, impulsada per la contracció dels marges, malgrat els volums estables", expressen al seu darrer informe.

"Tenim en compte la venda de Temirtau, que retalla les nostres estimacions per a l'any fiscal 24-25 (entre un 4% i un 5% al nivell d'EBITDA)", afegeixen.

Alhora, destaquen que els mercats de l'acer han començat a recuperar-se. "Encara que la incertesa segueix sent alta, i encara que creiem que els mercats segueixen fràgils i esperem un repunt dels preus a mitjans d'any, és probable que hàgim superat el punt més baix", diuen.

"Després d'haver retirat el 30% del capital d'ArcelorMittal mitjançant recompres durant els darrers dos anys i mig, la valoració es manté als nivells del 2020". A Deutsche Bank preveuen una generació més gran d'efectiu i retorns per als accionistes.

"A causa d'un risc financer substancialment menor, una millor qualitat dels actius i un fort palanquejament davant de qualsevol rebot cíclic, creiem que les accions ofereixen una bona relació risc-recompensa i mantenim la recomanació de compra", conclouen.

Noticias relacionadas

contador