• ACS cotitza amb caigudes superiors al mig punt percentual
cbacs1

L'entitat financera alemanya Deutsche Bank ha incrementat el preu objectiu dels títols de la constructora ACS de 37,4 euros per acció a 38 euros, la qual cosa suposa una pujada del 2%. Els analistes del banc germà han augmentat les seves estimacions després d'uns resultats en línia amb les seves expectatives.

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

Els experts reiteren la seva recomanació de 'comprar' basada en l'"atractiva" valoració de Hochtief, la filial alemanya d'ACS. A més, creuen que aquest any hauria de ser un punt d'inflexió per a Dragatges i Cobra, companyies que integren el Grup ACS.

No obstant això, els analistes de Deutsche Bank creuen que existeix un risc de contractació i execució "pitjor" de l'esperat, ja que creuen que dos grans accionistes del Grup busquen reduir la seva exposició.

Per la seva banda, de tots els experts consultats per FactSet, cap recomana vendre. Així, el 71% dels analistes recomana 'comprar', mentre que el 29% aconsella 'mantenir'. A més, el preu mitjà objectiu se situa en els 34,41 euros per acció, gairebé quatre euros per sota del de l'entitat germana.

La constructora es deixa gairebé un 1% en borsa i les seves accions cotitzen en els 39,7 euros.

Noticias relacionadas

contador