ep archivo   sede de acerinox en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Deutsche Bank han elevat el preu objectiu d'Acerinox fins als 18 euros des dels 17 euros previs, alhora que han reiterat el consell de compra. Aquest nou preu suposarà atorgar-li un potencial de revaloració proper al 60% a l'acereria.

  • 10,14€
  • 1,10%

"La solidesa del flux de caixa lliure i les perspectives per al primer semestre recolzen una rendibilitat més gran per als accionistes", apunta el banc alemany, el mateix argument que el va portar aquest dilluns a reiterar compra sobre ArcelorMittal, a la qual va rebaixar lleugerament el preu fins als 46 euros des dels 47 euros previs.

Acerinox està a punt de presentar les xifres del quart trimestre i aquests analistes esperen "un altre trimestre fort, amb un altre augment seqüencial dels beneficis a partir d'una base elevada del tercer trimestre", expliquen.

Segons Deutsche, la dinàmica dels preus continua sent forta als principals mercats, per la qual cosa espera que això compensi "amb escreix" la inflació dels costos energètics.

"Per tant, elevem el nostre EBITDA per al 2021-2023 en un altre 1-17%, cosa que ens situa entre un 2 i un 4% per sobre del consens. Això eleva el nostre preu objectiu fins als 18 euros", explica.

Alhora, afegeix que, atès que la major estacionalitat del primer semestre i el restabliment dels contractes anuals al gener proporcionen una "sòlida" configuració per a aquest període, estima un major potencial de millora més enllà de les xifres del 2022.

Noticias relacionadas

contador