ep sede de acerinox en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Des del mes d'abril els títols d'Acerinox s'estan desplaçant dins un moviment lateral erràtic, alhora dins d'una impecable tendència alcista de mitjà i de llarg termini. Correccions puntuals a banda de les sensacions no poden ser millors.

  • 10,03€
  • 1,52%
Análisis Técnico
S1
10.60
S2
12.35
R1
13
R2
13
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El sector de l'acer és probablement un dels més volàtils del mercat, si no és el més alt. I els títols d'Acerinox no en seran una excepció. A molt curt termini el valor té resistència en els recents màxims anuals (12,35) i per sobre d'aquesta resistència, correccions puntuals a part, el cert és que no hi ha res fins als màxims històrics de desembre de 2006 als 13,01 euros. Amb el permís d'una petita resistència que té just a la cantonada en els màxims del 2015 als 12,375 euros. De la qual cosa es dedueix que, per poc que es batin els màxims anuals es podria apostar per un ràpid moviment a la recerca dels màxims de tots els temps. I per sobre, i com segur ja sabeu, es col·locaria en pujada lliure absoluta. I no hi ha més senyal de fortalesa que aquest.

Per sota, pel costat dels suports, el més immediat el trobem a l'últim mínim creixent (11,40). Si es perforen, podrien venir corbes pel que fa a curt termini, ja que el preu estaria donant forma a un petit doble sostre que si es compleix, portaria el valor cap a nivells de preu propers als 10,60 euros (els mínims de principis d'octubre).

acx031221
Gràfic setmanal d'Acerinox

Noticias relacionadas

contador