deoleo portada

Deoleo continua immersa en una bombolla de volatilitat. La companyia oliera es decanta aquest dimecres per les fortes pujades (+17%) i ja puja un 30% en els 30 últims dies. I ho fa sense una justificació aparent més enllà de l'especulació que s'ha apoderat del valor.

  • 0,22€
  • 1,36%

Cal recordar que Deoleo va tancar el primer mes de l'any com el pitjor valor del Continu després d'acumular un enfonsament del 20% en aquest període de temps.

Des de llavors, la seva cotització s'ha mogut amb força al so de diverses notícies. El 7 de febrer va arribar a disparar-se en plena negociació amb la CNMV de les condicions dels 'warrants' a minoritaris. Aquests petits accionistes serien al voltant de 10.000, la qual cosa representa prop del 30% del capital.

Més tard, el 14 de febrer, l'oliera protagonitzava un enfonsament després de tancar l'acord amb els Salazar pel qual rebrà entre 8 i 12 milions.

L'oliera mantenia oberts diversos litigis de naturalesa penal per suposats delictes de diferent naturalesa contra els anteriors president i conseller delegat, Jesús Ignacio Salazar Bello i Raúl Jaime Salazar Bello, respectivament, a més d'altres persones i entitats que són propietat o són controlades per aquests, que es tramitaven a la Sala penal de l'Audiència Nacional.

Noticias relacionadas

contador