• En opinió d'aquests analistes, els bancs continuen sent "barats" en termes històrics i comparats amb els nord-americans
  • La renda variable continua sent l'actiu més atractiu, especialment l'europea, assenyalen aquests experts
ep jaime guardiola conseller delegatbanc sabadell
Jaime Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell.EUROPA PRESS

Renda variable europea. Els experts de Link Securities segueixen insistint que aquesta és la millor opció d'inversió a dia d'avui amb oportunitats atractives d'inversió en termes de valoració.

  • 24,38€
  • 0,29%
  • 1,89€
  • 0,24%
  • 14,50€
  • 0,83%

El sector bancari, segons ell, continua sent "barat" en termes històrics i comparat amb el nord-americà. En aquest sector, aquests analistes recomanen els dos grans bancs francesos, BNP Paribas i Société Générale, l'holandès ING Group i els espanyols Sabadell, Santander i CaixaBank.

Un altre sector que ofereix valoracions atractives, des del seu punt de vista, és del de matèries primeres i metalls. "Entre les companyies d'aquests sectors destacaríem la britànica Rio Tinto, la franc-holandesa Aparam i, per als inversors amb major capacitat d'aguant, ArcelorMittal.

En el sector del petroli, en plena expansió a l'espera que l'OPEP (Organització de Països Exportadors de Petroli) es pronunciï la setmana que ve que, creuen que encara hi ha oportunitats. "Les nostres apostes són per la francesa Total, l'anglo-holandesa Royal Dutch Shell i l'espanyola Repsol". Per als inversors que vulguin córrer més riscos, els experts de Link Securities aconsellen una companyia nord-americana de gas i petroli no convencional "que presenta molt bons fonamentals i un atractiu potencial de creixement: Diamondback Energy.

Finalment, al sector de l'automòbil hi ha companyies amb valoracions històricament baixes, segons aquests analistes, com Daimler, Peugeot o Volkswagen, que "ja han purgat gran part de la seva culpa". Dins d'aquest sector a la borsa espanyola, destaquen Cie Automotive.

Noticias relacionadas

contador