david hogg activista

David Hogg és un dels estudiants que va sobreviure la massacre a l’Institut Marjory Stoneman Douglas a Parkland, Florida. Una traumàtica experiència que ha animat aquest jove de 18 anys a iniciar una carrera en l'activisme contra la violència i la possessió d'armes als Estats Units. La seva última campanya té com a objectiu dues de les entitats d'inversió del món, BlackRock i Vanguard.

"BlackRock i Vanguard són dos dels majors inversors en fabricants d'armes; si els fas servir, no dubtis a fer-los-ho saber. Gràcies", va afirmar Hogg aquest dimarts en una sèrie de piulades, amb les etiquetes #BoycottVanguard i #BoycottBlackRock. L'estudiant ha aconseguit una gran importància mediàtica amb la seva causa contra la indústria armamentística.

Segons les dades de Morningstar i com destaca MarketWatch, BlackRock és el major accionista institucional del fabricant d'armes Sturm Ruger i el segon inversor més gran de Vista Outdoor i Smith & Wesson, matriu de l'armamentística American Outdoor Brands i el major fabricant d'armes de foc curtes. Per la seva banda, Vanguard és el segon major accionista de Sturm Ruger i el tercer més gran d'American Outdoor Brands i Vista Outdoor.

David Hogg ja ha aconseguit una victòria durant la seva recent vida com a activista. L'estudiant va encapçalar un boicot publicitari nacional del programa de Laura Ingraham a Fox News, després que la presentadora es burlés d'ell. Hogg és un supervivent de la massacre de febrer a l’Institut Marjory Stoneman Douglas que va deixar 17 persones mortes, i es va convertir en un actiu defensor anti-armes durant les setmanes posteriors, amb més de 760.000 seguidors a Twitter.

Noticias relacionadas

contador