• Noves revelacions del cas 'Dieselgate'
daimler-table-sur-une-legere-hausse-de-son-benefice-d-exploitation-et-chiffre-d-affaires

Les investigacions segueixen estrenyent el setge sobre les automobilístiques alemanyes en ple cas 'Dieselgate'. Segons investigadors nord-americans, es devia haver trobat un programari als cotxes fabricats per Daimler (multinacional que engloba marques com Mercedes-Benz, Maybach i Smart) que podria haver ajudat a la companyia, que cau aquest dilluns un 2%, a passar els tests de les emissions de CO2.

  • 73,81€
  • 0,39%

Segons informa el diari germànic Bild am Sonntag citant documents confidencials, Daimler deu estar ara a l'ull de l'huracà. I tot després que Volkswagen admetés el 2015 que va instal·lar un programari secret en fins a 580.000 vehicles exportats als Estats Units per aprovar els test de les emissions.

Les investigacions nord-americanes segueixen estrenyent el setge al voltant de les automobilístiques alemanyes

El diari alemany afirma haver accedit a uns documents confidencials que proven que els investigadors nord-americans han trobat múltiples funcions del programari que van ajudar als cotxes de Daimler a passar el test, incloent-hi una que desconnectava directament la neteja d'emissions després de 26 quilòmetres conduint.

Per la seva banda, un portaveu de Daimler ha afirmat que: "Les autoritats coneixen els documents i no s'ha presentat cap queixa. Evidentment, els documents enviats al Bild han estat selectivament elegits per fer mal a Daimler i als seus 290.000 empleats".

Noticias relacionadas

contador