ep presidentcuatrecasas rafael fontana
CUATRECASAS

Cuatrecasas avança en la transformació dels seus serveis amb la conversió en tokens del seu major actiu, el coneixement i l'assessorament jurídic, una iniciativa pionera al sector, ha informat la companyia.

Els tokens estan basats en la tecnologia de la cadena de blocs i usen SmartContracts per canviar-los amb serveis legals. En aquest sentit, Cuatrecasas llançarà un paquet de 80 tokens, equivalents a 20 hores d'assessorament. Cada fitxa representa 15 minuts de dedicació d'un advocat.

L'usuari disposarà d'un moneder digital des del qual podrà bescanviar els seus tokens i veure el seu saldo real gràcies al contracte intel·ligent, que validarà la prestació del servei i evitarà la seva transferència a tercers.

Un altre dels avantatges d'aquest sistema és la incorporació dels documents treballats per Cuatrecasas dels assumptes treballats amb el client a la xarxa de la cadena de blocs. Amb aquesta tecnologia es garanteix la confidencialitat de la informació.

Es tracta d'una prova que testa amb Blocktrac i FuVeX, els projectes guanyadors de la tercera edició de Cuatrecasas Accelera, l'acceleradora d’empreses emergents d'elevada complexitat jurídica.

Rafael Fontana, president executiu de Cuatrecasas, ha manifestat el seu entusiasme amb la primera emissió de tokens. "És una cosa inèdita al sector i per això anem a provar-ho amb alguns dels projectes més interessants accelerats pel nostre programa. Volem testar d'una manera segura i confidencial la tecnologia de cadena de blocs i els SmartsContract i estem convençuts que aquesta iniciativa té molt recorregut", ha assenyalat.

Noticias relacionadas

contador