credit suisse 20221007192120

Credit Suisse ven la major part del negoci de productes titulitzats a Apollo Global Management. L'entitat pretén accelerar la reestructuració del banc d'inversió i espera que la transacció, juntament amb la possible venda d'altres actius a tercers inversors, redueixi els actius de Securitized Products Group al voltant de 75.000 milions de dòlars als 20.000 milions de dòlars.

Els 20.000 milions de dòlars restants els gestiona Apollo en virtut d'un acord de gestió d'inversions de cinc anys. S'espera que les transaccions es tanquin a mitjans del 2023.

La mesura representa un "pas important cap a una sortida controlada del negoci de productes titulitzats, que s'espera que elimini significativament el risc del banc d'inversió i alliberi capital per invertir al negoci principal de Credit Suisse", ha assenyalat el banc.

Credit Suisse celebrarà una junta general extraordinària a la setmana que ve per buscar la llum verda dels accionistes sobre diversos elements clau d'un procés de reestructuració que l'entitat ja va anunciar a finals del mes d'octubre passat.

Noticias relacionadas

contador