ep sede de amadeus en niza
EUROPA PRESS - Archivo

Invertir en aerolínies i valors associats al turisme i als viatges segueix sent un esport de risc. Així ho demostra l'últim informe de Credit Suisse, que segueix sense confiar en Amadeus, a la qual reitera el consell d''infraponderar' i un preu objectiu de 47,73 euros per acció, que contrasta amb la seva cotització actual (56,14 euros).

  • 59,00€
  • 2,18%

"Les actualitzacions de la IATA (en les seves últimes previsions) emfatitzen els riscos a la baixa, que segueixen presents en l'acció", argumenten els analistes de l'entitat suïssa.

Des de Credit Suisse fan així referència a l'últim informe de la IATA, en què revisaven a la baixa les expectatives de trànsit internacional, des del 51% esperat en un primer moment (respecte als nivells prepandemia del 2019) fins al 43% actual.

"Ponderar els riscos i oportunitats estructurals portarà el seu temps", afegeix Credit Suisse, que veu llums i ombres en aquest sentit. Sobre possibles catalitzadors, l'entitat apunta als resultats d'Amadeus, que es publicaran el 7 de maig, i a l'augment del trànsit global de passatgers.

"Veiem oportunitats més convincents per invertir en la recuperació del trànsit aeri en qualsevol altra part", conclouen els analistes de la companyia suïssa.

Noticias relacionadas

contador