ep pablo isla presidente de inditex
INDITEX - Archivo
46,69€
  • 0,03€
  • 0,06%

A Credit Suisse no li agrada Inditex. L'entitat suïssa ha reiterat el consell d''infraponderar' al seu últim informe sobre la companyia d'Amancio Ortega. A la qual, a més, eleva el preu objectiu (de 21 euros a 22), però li segueix donant un potencial baixista i és que actualment cotitza a nivells de 28,61 euros per acció.

"Inditex deixa moltes preguntes sense resposta". Aquest és un dels arguments que esgrimeixen els suïssos. Per Credit Suisse, els resultats de la gallega han deixat clar que "el creixement en vendes seguirà experimentant una desacceleració i els seus marges seguiran caient a mitjà termini".

La pujada de preu objectiu s'explica, de fet, que "els seus competidors també tenen una valoració alta". No es deu, per tant, al fet que observin alguna millora en l'acompliment i model de negoci del grup presidit per Pablo Isla.

I la gallega cau. Inditex ha encadenat dues sessions en vermell. Però ho fa després d'acumular un rebot de més del 20% aquest any. El colós tèxtil va fer els deures i va complir amb les expectatives dels analistes. I ho va fer amb unes xifres que "confirmen la recuperació del ritme de creixement i els marges sostinguts", segons apunta Bankinter.

La reacció dels inversors, per tant, "es pot entendre com una presa de beneficis", apunta José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador