ep el presidente de inditex pablo isla
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Pablo Isla, el president d'Inditex, ha felicitat a través d'un vídeo per Nadal als empleats de l'empresa i els ha agraït la feina feta, la seva resposta i compromís amb el grup en un any marcat per la crisi sanitària del coronavirus.

  • 42,82€
  • 0,75%

"Ara que estem començant a entreveure el final, us he de dir una cosa que per a mi és importantíssim, sortirem d'aquesta més forts i més units que mai com a empresa. De veritat, traslladar-vos tot el meu afecte, el meu reconeixement i agraïment pel que heu fet durant aquest any i desitjar-vos unes bones festes i tot el millor per al nou any", ha comentat Isla.

En el seu missatge nadalenc, Isla ha traslladat tot el seu afecte i una abraçada "molt forta" a tots els empleats que han patit la malaltia i "molt especialment" als que han perdut els éssers estimats conseqüència de la pandèmia.

"Aquest any ha estat molt dur i molt difícil per a tots i per a nosaltres com a empresa ha constituït una prova molt exigent, i estic emocionat per com heu respost durant aquest any, per l'afecte que heu demostrat a l'empresa, pel compromís. De veritat, podeu, podem, estar molt orgullosos del que estem fent", ha afegit.

El president ha assenyalat en aquest sentit que aquesta actitud "increïble" és aplicable a tots els països, a totes les cadenes, als serveis centrals, als centres logístics, a les botigues físiques i al món en línia. "És una resposta global a tot l'empresa, amb un afecte i amb un compromís increïble", ressalta Isla, que ha afirmat que aquest és l'any, "amb molta diferència", que més ganes tenia de traslladar el missatge nadalenc a la plantilla d'Inditex.

"I, si us plau, ara que estem a prop del final, sigueu molt prudents en les celebracions i per sobre de tot moltíssimes gràcies, sou únics", conclou el president d'Inditex.

Noticias relacionadas

contador