ep archivo   logo hm
H&M - Archivo

Credit Suisse millora H&M després que la companyia hagi presentat uns resultats del primer trimestre millors del que s'esperava. Els analistes de l'entitat eleva la recomanació a sobreponderar, des de neutral, i en pugen el preu objectiu de 99 a 146 corones sueques.

"La cadència trimestral dels marges és molt difícil de pronosticar, però els marges haurien de millorar ràpidament durant els propers 12 mesos a mesura que disminueixen les pressions dels costos dels insums i les mesures de reducció de costos es transmeten de manera cada cop més suau", assenyalen en un informe recent.

Tot i que creuen que la magnitud de la recuperació del marge el 2024 i el 2025 "no està gaire clara i encara creiem que l'objectiu del 10% de l'empresa és molt exigent", consideren que "una gran posició curta (24 dies per cobrir) abans del primer trimestre, i la probabilitat que la família compri i recompri (potencialment el 7,6% del capital flotant), és probable que les accions pugin encara més"

Tot i això, encara veuen que H&M s'enfronta un "desafiament a mitjà termini amb oportunitats de creixement limitades per a la marca principal".

De cara al segon trimestre, opinen que, "a causa de la volatilitat i la falta de claredat, segueix sent molt incert, i els principals riscos són la demanda i els canvis en els factors externs i el lliurament del programa de reducció de costos".

Per la seva banda, a Bank of America destaquen que l'augment generalitzat dels guanys del primer trimestre d'H&M "confirma que s'acosta una recuperació del marge", per la qual cosa reiteren la qualificació de compra i eleven el preu objectiu fins a les 175 corones sueques.

Noticias relacionadas

contador