iag gallego portada
© Alberto Sánchez

Credit Suisse manté la seva aposta per IAG. La casa d'anàlisi suïssa reitera la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 256 cèntims de lliura esterlina a la companyia al seu últim informe sobre el sector.

IAG

  • 2,05€
  • -0,87%

Els experts de l'entitat reconeixen que el deute net de 'consorci d'aerolínies està pujant, però creuen que es pot evitar una ampliació de capital. Almenys, aquest any.

Com a principal catalitzador per al valor, Credit Suisse apunta als resultats del tercer trimestre que es donaran a conèixer el proper 5 de novembre. A més, sobre els seus riscos, els seus experts recorden que qualsevol moviment de l'1% en els seus costos de treballadors li 'rasca' 50 milions (un 3%) del seu EBIT del 2023.

L'escenari alcista que planteja Credit Suisse per a IAG passa per un marge del 15% del seu EBIT a llarg termini que, segons els seus càlculs, pot suggerir una valoració de 380 penics per acció.

Recordem que aquest dimarts IAG i la resta de valors turístics estan caient per les noves restriccions contra la Covid-19 imposades a la UE. Concretament, el CE torna a recomanar limitacions per al viatge no essencial dels EUA a Europa

Noticias relacionadas

contador