• Els resultats de Credit Suisse marquen el sisè trimestre consecutiu de creixement interanual de beneficis
tidjane thiam, credit suisse

El banc suís Credit Suisse va registrar al primer trimestre del 2018 un benefici net de 694 milions de francs (579 milions d'euros), un 16% superior al del mateix període de l'any anterior.

L'entitat ha explicat en un comunicat que, entre gener i març, va obtenir uns ingressos nets de 5.636 milions de francs (4.701 milions d'euros), un 2% per sobre als de l'any previ.

Els resultats de Credit Suisse marquen el sisè trimestre consecutiu de creixement interanual de beneficis sota la direcció del conseller delegat Tidjane Thiam. També mostren l'ingrés abans d'impostos ajustat trimestral més alt dels últims onze trimestres, va dir el banc.

"Estem molt contents amb aquests resultats. El nucli de la nostra estratègia és fer créixer la gestió de patrimonis (negocis) i el banc ho va fer al primer trimestre", ha dit Tidjane Thiam a CNBC aquest dimecres.

Credit Suisse s'acosta al final del seu programa de reestructuració que dura ja tres anys. Thiam ha liderat l'esforç continu dut a terme per l'entitat per intentar resoldre qualsevol cas legal pendent i prioritzar el negoci d'administració de patrimoni sobre el de banca d'inversió. El conseller delegat de Credit Suisse va declarar a CNBC que les recents reformes del banc "han transformat completament el perfil de guanys de la companyia". A falta de tres trimestres perquè es completi el procés de racionalització del banc, Thiam ha dit que estava "extremadament satisfet" amb el procés fins al moment.

Noticias relacionadas

contador