ep archivo   sede de amadeus en madrid
AMADEUS - Archivo

Credit Suisse ha pujat el preu objectiu d'Amadeus des dels 47,73 fins als 48,21 euros per acció escudant-se en la recuperació del trànsit aeri. Amb tot, els experts de l'entitat suïssa mantenen la seva recomanació d'infraponderar els títols de la cotitzada espanyola.

  • 59,76€
  • 0,50%

El pitjor del balanç d'Amadeus, als ulls de Credit Suisse, són les "fortes retallades" a les quals s'ha vist sotmès el seu EBITDA el 2021 i de cara a 2022.

"Veiem oportunitats més interessants per invertir en el sector en altres llocs", reconeixen els analistes de la suïssa al seu últim informe. Com a catalitzadors del títol, a Credit Suisse miren cap als resultats del tercer trimestre que es donaran a conèixer el proper 5 de novembre.

Com a principal risc per a l'acció, els experts de la companyia apunten l'impacte sobre els seus comptes, especialment en el Ebtida i el flux de caixa lliure, que tindrà un simple moviment de l'1% en el volum de passatgers globals.

No són bons temps per a Amadeus, que abandonarà l'índex EuroStoxx 50 a favor de BBVA. Cellnex, una altra de les favorites als ulls dels experts, s'ha quedat finalment fora del reputat selectiu.

Noticias relacionadas

contador