ep un trabajador de correos durante su jornada laboral
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Correus ha obert el termini d'inscripció durant el qual es cobriran 3.381 llocs laborals fixos en seccions operatives, que inclou el repartiment d'enviaments, tasques logístiques i atenció a client a les seves diferents oficines.

El període d'inscripció comença aquest dilluns 23 de novembre i s'estendrà fins a les 23.59 hores de dimecres que ve 2 de desembre. Els interessats que vulguin inscriure's per treballar hauran de formalitzar la seva inscripció a través del web www.correos.com/personas-y-talento.

L'empresa logística aclareix que es tracta d'una convocatòria que inclou tant els 1.381 llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l'any 2019, com els altres 2.000 llocs fixats al pla d'estabilització d'ocupació temporal signat amb CCOO, UGT, CSIF i Sindicato Libre.

D'aquesta manera, Correus ofereix 2.356 llocs fixos relacionats amb tasques de repartiment, 505 places per a agent de classificació i altres 520 places per a atenció al client en oficines, distribuïdes en totes les províncies. En aquest cas, Catalunya és la comunitat autònoma amb major nombre de places, amb 840 llocs, seguida de Madrid, amb 590 nous llocs fixos, i la Comunitat Valenciana, amb una oferta total de 473 places.

Les bases que regeix aquest procés ja estan disponibles a la mateixa pàgina web de Correus, amb el propòsit d'executar un procés més intuïtiu, i en el marc del compromís de transparència de la companyia.

L'empresa de repartiment assegura que "des del seu començament, aquest procés s'ha dut a terme garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes. Amb aquesta convocatòria es reforça la marca Correus com a empresa de qualitat i l'aposta de la companyia per l'ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats i empleades".

En aquesta línia, defensa garantir un marc estable de relacions laborals i l'impuls del talent enfront dels canvis que s'estan produint a l'empresa, els nous reptes i les demandes dels seus clients.

contador