ep riberas gestamp asegura que seran necesarias hasta tres gigafactorias mas de baterias en espana
Gestamp

Bankinter ha retallat bruscament la seva valoració sobre Gestamp, que baixa de comprar a neutral. A més, ha 'passat les tisores' pel preu objectiu, que es redueix fins als 3,5 euros des dels 5,3 euros (encara que segueix per sobre del preu actual de cotització dels 3,3 euros).

  • 2,77€
  • -1,60%

El banc ha pres aquesta decisió després d'analitzar els resultats del primer trimestre del fabricant de components automobilístics. Tot i que reconeix que aquests primers tres mesos han arrencat millor del que s'esperava, considera també que persisteixen les dificultats a l'entorn actual.

"Els ingressos repunten gràcies a les clàusules passthrough que permeten repercutir l'encariment de les matèries primeres. Tot i això, els marges es deterioren", assenyala el banc.

La xifra de negoci de Gestamp va pujar un 7% fins al març, arribant als 2.256 milions, mentre que el benefici va caure un 11% durant el període, fins als 45 milions. La companyia va reiterar els objectius per al conjunt de l'any.

"Després d'aquestes xifres revisem les nostres estimacions a la baixa. No tant a la part d'ingressos com a la de marges. Amb això, el nostre preu objectiu cau fins als 3,5 euros. El potencial de revaloració des dels nivells actuals de cotització és del 8 % i ens porta a reduir la nostra recomanació sobre el valor a neutral des de comprar", expliquen des de Bankinter.

Noticias relacionadas

contador