ep archivo   el presidente de colonial juan jose bruguera
EUROPA PRESS - Archivo

Dos socimis, Colonial i Merlin Properties, són aquest dilluns els pitjors valors de l'IBEX 35. Totes dues s'estan veient penalitzades per sengles retallades de recomanació per part de Morgan Stanley.

  • 5,81€
  • 0,69%
  • 10,78€
  • -0,09%

En el cas de la primera, l'ha rebaixat fins a infraponderar, tot i que ha pujat el preu objectiu fins als 5,8 euros des dels 5,6 euros. Colonial cotitza actualment als 6,2 euros.

Pel que fa a la segona, ha baixat el consell fins a neutral des de sobreponderar, tot i que n'ha millorat el preu objectiu fins als 9,7 euros des dels 9 euros. Merlin cotitza ara als 9,6 euros.

Tècnicament, Colonial s'ha frenat en atacar, a finals del 2023, els màxims de l'any que tenia als 6,70 euros. Ara s'està prenent un respir i és probable que se subjecti al voltant dels 6 euros, afirmen els experts de Bolsamanía.

Pel que fa a Merlin, ofereix un millor aspecte tècnic que Colonial, asseguren els experts de Bolsamanía. A finals de l'any passat va superar els màxims anuals. "Ara també s'està prenent un respir. És important que se subjecti al voltant dels 9,3 euros", expliquen.

contador