• Augmenta un 18% els seus lloguers a la ciutat comtal al tancament de setembre
ep inmobiliaria colonial inversor mexicano
TWITTER

El benefici net d'Inmobiliaria Colonial va pujar un 82% fins al setembre davant de l'obtingut durant el mateix període de l'any passat, fins als 454 milions d'euros. La companyia ha dit que aquests comptes "consoliden la senda positiva dels trimestres anteriors amb sòlids fonamentals en tots els segments de negoci i forts creixements de rendes".

  • 5,56€
  • 0,00%

Els ingressos per rendes durant el període millorar un 3%, fins als 212 milions d'euros (+4% 'like for like') i l'EBITDA recurrent es va incrementar un 2%, fins als 169 milions (+4% 'like for like'). La immobiliària ha explicat, a més, que "en un context marcat per les notícies sobre Catalunya, el negoci del grup ha tingut un comportament excel·lent, especialment pel que fa al portfoli a Barcelona".

L'impacte en el compte de resultats per revaloració a 30 de juny de 2017 de les inversions immobiliàries, ha ascendit a 523 milions d'euros. "Aquesta revaloració, que s'ha registrat tant a França com a Espanya, és conseqüència de l'augment del valor de taxació dels actius del 7% like-for like en 6 mesos", indica la companyia.

Durant els nou primers mesos, la companyia va signar 76 contractes de lloguer per un total de 110.050 metres quadrats de superfície d'oficines. D'ells, 23 es van subscriure a Barcelona, ​​altres 31, a Madrid i els altres 22, a París. Pel que fa a Barcelona, ​​al tancament de setembre i, per tant, abans que a l'octubre comencés la fugida d'empreses de la Ciutat Comtal, Colonial va signar contractes d'arrendament per 51.514 metres quadrats d'oficines durant el tercer trimestre i per 261.940 metres durant els primers nou primers mesos de l'any.

La companyia indica que a Barcelona ha augmentat un 18% els metres quadrats signats respecte a l'exercici anterior i, segons l'empresa, "confirma la tendència positiva" que el mercat de lloguer barceloní registrava almenys fins al setembre. La cartera d'edificis d'oficines que Colonial té a les tres ciutats esmentades presentava un valor de 8.253.000 d'euros i una ocupació mitjana del 97%.

Noticias relacionadas

contador