coemaccb
2,98€
  • 0,00€
  • 0,00%

Coemac (antiga Uralita) continua donant mostres d'una volatilitat tremenda pròpia d'aquest tipus de valors petits però que, si s'escau, està sent especialment acusada durant els últims temps. La companyia no para de donar batzegades amb l'excusa de diferents notícies (la paralització de la venda d'Adequa), i avui està rebotant amb moltíssima força (ha arribat a pujar més d'un 80%).

El passat 25 de juliol, Coemac va informar que suspenia la venda del seu negoci de canonades, Adequa, al grup alemany Ostendorf, en rebre una reclamació de la companyia Tragsa que la companyia considera "injustificada".

"No ha resultat possible tancar l'operació com a conseqüència de la reclamació injustificada que la companyia del sector públic Tragsa ha dirigit no només a Coemac, sinó també a Adequa i el seu comprador", ha indicat l'empresa de la família Serratosa.

Tot i això, "i tot i la incertesa generada per aquesta reclamació", Coemac ha manifestat la seva voluntat de "fer el màxim esforç" per tancar la desinversió de l'únic negoci que li queda a l'antiga Uralita.

Coemac i l'alemanya Ostendorf tenien previst tancar, fa just una setmana, la transacció per un import d'11,1 milions d'euros, una operació acordada el maig i que ja comptava amb el vistiplau de les juntes d'accionistes de les dues empreses.

contador