ep archivo   un local de codere a 23 de abril de 2021 en madrid espana
Óscar Cañas - Europa Press - Archivo

Codere ha anunciat una nova emissió de bons dins del seu complicat procés de reestructuració financera. La companyia especialitzada en el negoci de jocs d'atzar emetrà 128 milions d'euros més a Bons Súper Sènior.

  • 0,09€
  • 0,00%

"En el marc de la Reestructuració, Codere va oferir als bonistes dels Bons Sènior l'opció de subscriure un nou tram de Bons Súper Sènior fins a un import de 128.866.000 euros a pro rata de la seva participació als Bons Sènior; amb el compromís d'un grup dels principals Bonistes (anomenat en anglès Ad Hoc Committee) d'assegurar la subscripció de la totalitat de l'import del Nou Tram de Bons Súper Sènior", ha explicat la companyia en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"L'oferta del Nou Tram de Bons Súper Sènior estava subjecta al compliment, o si escau renúncia, de determinades condicions prèvies. Aquestes condicions prèvies van ser complertes o eximides el 17 de novembre de 2021, i s'espera que el Nou Tram de Bons Súper Sènior s'emeti aquest 18 de novembre del 2021", afegeix el grup.

"S'espera que la Data d'Efectivitat de la Reestructuració tingui lloc un dia hàbil després de l'emissió del Nou Tram dels Bons Súper Sènior, és a dir, el 19 de novembre de 2021, de conformitat amb el calendari referit a la comunicació d'una altra informació rellevant publicada per la Societat el 8 de novembre del 2021", conclou Codere.

Noticias relacionadas

contador