ep local de codere
CODERE - Archivo

Els tenidors de bons de Codere tenen una cita aquest dijous per sotmetre a votació l'operació de refinançament de la casa d'apostes. Així ho ha anunciat la pròpia companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

El refinançament proposat per Codere té previst fer-se en dos trams: un de 85 milions per a injectar liquiditat a la companyia i un altre de 165 milions per a la pròpia subscripció dels seus bonistes.

Codere va informar el 3 d'agost que el 80,4% dels seus bonistes donarà suport al refinançament del grup, amb un import total de 250 milions.

Llavors va comunicar que la seva filial anglesa Codere Finance 2 (UK) Limited tenia previst iniciar el procediment per a implementar l'operació de refinançament de les actuals emissions de bons co-emeses per Codere UK i Codere Finance 2 (Luxemburg).

Codere UK va notificar formalment als tenidors dels bons existents de 500 i 300 milions d'euros la seva intenció de llançar el programa de refinançament de deute i que tots els bonistes votessin de manera conjunta com una única classe.

La primera vista per a convocar la reunió dels bonistes tindrà lloc a les 10.30 hores (hora de Londres) del 3 de setembre i se celebrarà via Skype. La filial anglesa de Codere ha enviat la convocatòria a Euroclear Bank i Clearstream Banking i a GLAS Trust Corporation Limited (agent dels bons) per a la seva distribució entre els bonistes existents. La convocatòria també ha estat publicada a la pàgina web de l'agent d'informació GLAS Specialist Services Limited.

Noticias relacionadas

contador