• L'objectiu és atraure la innovació a l'entorn dels edulcorants
  • Coca-Cola ha marcat al seu full de ruta reduir l'ús de sucres
ep botellascoca cola
COCA COLA

Un milió de dòlars (837.538 euros) podria tenir qui descobreixi nous edulcorants d'origen natural. Aquesta quantitat és la que ofereix Coca-Cola en el seu repte mundial 'The sweetener challenge' als científics que descobreixin nous edulcorants, d'origen natural i segurs per a l'alimentació, que permetin endolcir begudes i aliments.

  • 58,31$
  • 0,07%

En concret, la multinacional de begudes refrescants, que ha marcat al seu full de ruta reduir l'ús de sucres, té com a objectiu atraure la innovació a l'entorn dels edulcorants, segons ha informat en un comunicat.

D'aquesta manera, la companyia ha llançant dues campanyes a la plataforma HeroX, que busquen donar suport al compromís de la multinacional amb la innovació i amb la renovació del seu catàleg de begudes, mentre continua buscant ingredients que satisfacin els nous gustos dels consumidors.

"Busquem millorar i renovar els nostres ingredients, i som conscients que les idees més increïbles poden ser en qualsevol racó. Aquests desafiaments estan lligats al nostre desig de seguir elaborant begudes que els nostres consumidors vulguin beure i a la nostra aposta per anar sempre més enllà per seguir creant aquest sabor que li agrada a la gent, però amb menys o sense sucre", ha explicat el cap d'innovació de Coca-Cola, Robert Long.

Coca-Cola ha anunciat aquest any la seva estratègia per esdevenir una companyia total de begudes modificant el seu model operatiu i de creixement per alinear-lo amb els nous hàbits de consum i les preferències de la gent, per la qual cosa ha apostat per reformular les seves receptes, reduir el contingut de sucre i apostar per nous productes per ampliar la seva cartera.

Noticias relacionadas

contador