ep banco santander ciudad grupo santander en boadilla del monte
EUROPA PRESS - Archivo
4,52€
  • 0,02€
  • 0,41%

Banc Santander es confessa davant el mercat aquest dimecres i a Citi no tenen molt clar si els seus resultats seran especialment positius. L'entitat nord-americana ha reculat i rebaixat el preu objectiu des dels 3,90 euros fins als 3,70 euros després d'haver pujat de 3,80 euros a 3,90 euros el passat 19 de gener. Respecte al seu consell, reitera el 'neutral'.

Aquesta nova xifra segueix augurant un potencial alcista al títol, però menor. Respecte als seus actuals nivells de cotització, a Santander li quedaria per davant una pujada del 6%, de manera que recuperaria el perdut aquest 2020.

El banc genera sentiments contradictoris entre els analistes. A UBS elevaven el preu objectiu fins als 4,40 euros fa tan sols uns dies. L'altra cara de la moneda és Jefferies que retallava la seva valoració fins als 3,30 euros. Enmig de tots dos se situa el criteri de Deutsche Bank que li té un preu de 3,76 euros, molt ajustat a la seva cotització actual.

Des d'un aspecte tècnic l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, reconeix que "les sensacions no són gens bones en aquest moment". I és que els càntabres "van començar a perforar suports aquest dilluns, igual que molts índexs i valors directors, i el normal és que es dirigeixi cap al suport dels mínims de la setmana passada als 3,30 euros.

"La perforació d'aquest suport pot ser l'avantsala d'una nova fuetada baixista cap a nivells de preu propers als aprox. 2,85 euros: per on passa la potencial recta suport que uneix els mínims creixents de 2012 i 2016", postil·la Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador