ep archivo   fachada de la sede de grifols en coslada madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

"Seguim sent constructius amb Grifols malgrat el recent moviment (dels seus títols) del +25%". Aquesta és l'afirmació de Citi en un informe que publiquen aquest dimecres sobre la farmacèutica espanyola, per a la qual té un consell de comprar, amb un preu objectiu de 22,30 euros.

  • 8,50€
  • 1,36%
  • 5,99€
  • 0,59%

"Les nostres revisions a l'alça del BPA (benefici per acció) de l'1-3% després dels resultats del primer trimestre reflecteixen una recuperació més gran dels marges, compensada en part per l'enfortiment dels vents en contra del tipus de canvi", expliquen aquests analistes.

Les estimacions de Citi per al BPA per al 2023 són superiors a les del consens.

"Seguim sostenint la tesi exposada al nostre informe recent, amb un possible increment dels beneficis a curt termini, cosa que reflecteix la tendència del sector i un equip directiu molt motivat i incentivat", afirmen des de Citi. En contra del consens, sostenen que les properes dades de la seva competidora Argenx per a CIDP no tindran un impacte negatiu per a Grifols.

Així mateix, Citi preveu la monetització parcial de la participació de 1.500 milions d'euros en RAAS i l'estudi d'opcions estratègiques per a Diagnostics durant el segon semestre, per accelerar els esforços de despalanquejament.

Noticias relacionadas

contador